7 motive pentru a-ti planui vacanta in jurul unui concert

vacanta-si-concertelePentru fiecare dintre noi, vacanta este unul dintre cele mai asteptate momente ale unui an. Perioada concediului este, pentru cei mai norocosi dintre noi, o perioada pe care o putem alege in functie de preferinte, de dorinte si de motivatii personale. Te-ai gandit vreodata sa iti planifici concediul in perioada in care formatia ta preferata are concerte? Poate ti-ai dorit dintotdeauna sa mergi la recitalurile artistului sau a trupei tale favorite. Trupe legendare isi planifica turneele mondiale in functie de un anumit program. Aceste programe sunt, de regula, afisate cu luni bune inainte de concert. Asadar, de ce sa nu oferi acelui eveniment, asteptat de o viata, un loc central in planificarea concediului din acest an? Iti oferim si noi 7 argumente prin care sustinem un astfel de concediu.

Este un moment unic in viata. Poate este o ocazie unica de a vedea live recitalul artistilor favoriti. Nu stii niciodata ce iti rezerva viitorul, nici tie, dar nici starurilor tale. Poate pana la evenimentul viitor vor interveni schimbari majore in vietile voastre.
Traieste clipa. Uita de alte probleme. Ai o singura viata de trait, iar problemele cotidiane nu vor disparea niciodata. Uite de ele pentru un timp si porneste in cautarea biletelor la concertul visurilor tale.

Poti sa mergi cu o gasca mare de prieteni. Ce este acela un concediu fara prieteni si fara distractie? Cele mai relaxante momente din viata apar atunci cand esti inconjurat de cei dragi. Nu ii lasa deoparte nici acum. Pregatiti-va buna dispozitie si porniti in aventura vietii voastre.
Daca alegi sa iti planifici concediul in preajma unui concert, poti sa imbini mai multe activitati. Poti sa ai parte si de cel mai special moment din viata alaturi de trupa favorita, dar poti sa iti planifici si alte evenimente: o excursie in strainatate, o excursie la mare etc. Chiar daca vrei sa iei parte la concert, nu inseamna ca trebuie sa iti sacrifici tot concediul pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *