Calculele economice sunt mult mai usor de urmarit si de realizat cu programe de contabilitate gratuite

soft-contabilitateEvidentele contabile sunt in general foarte greu de tinut, se pot strecura greseli pe masura ce datele acumulate si de prelucrat sunt din ce in ce mai multe, fiecare cifra care nu este calculata corect poate duce la bugete mai mari sau mai mici, la prognoze economice nerealiste. Contabilii cu experienta stiu cum sa se descurce in orice situatie, insa cei cu mai putina experienta se vor incurca cu siguranta in atatea tabele si situatii economice de predat.

Pentru a le usura munca semnificativ si a calcula totul cat se poate de bine Ciel.ro, prima companie din Romania care a dezvoltat programe contabilitate gratuite la cheie, alaturi de suport permanent pentru orice problema tehnica, a creat un program de contabilitate usor de instalat si de configurat cu functii automate si interfata prietenoasa special pentru cei care lucreaza in firme sau companii mai mari, dar si pentru PFA-uri. Un soft de contabilitate nu este altceva decat un programel asemanator Acces si Excel care inglobeaza o serie de campuri si presetari ce permit generarea si calcularea unor evidente contabile si situatii specifice contabilitatii primare. Ciel Simplu, varianta gratuita dezvoltata de Ciel este un program contabilitate cu o serie de configurari standard personalizabile, destinat contabilitatii si gestiunii pentru firme, licenta oferita este pe termen nelimitat.

Printre avantajele utilizarii program contabilitate Ciel Simplu se numara editarea datelor direct in tabel, importul automat de parteneri si articole din format Excel/text, ordonare si cautare rapida in date, actualizarea automata a datelor partenerilor, preluare automata cursuri valutare si structurarea nomenclatoarelor de articole si parteneri pe categorii. Managementul documentelor este imbunatatit, generarea de rapoarte este mai simpla cu acest soft de contabilitate de la Ciel. Si configurarea este intuitiva, la fel ca la majoritatea dintre programe contabilitate gratuite, se pot seta perioadele de introducere date, programul poate fi conectat la o casa de marcat printr-o interfata facila. De asemenea, un program contabilitate de acest tip lucreaza cu descarcare FIFO, LIFO si CMP, descarcarea de gestiune se realizeaza automat la salvarea fisierelor, securitatea pentru program contabilitate Ciel este garantata datorita parolelor si userilor pentru fiecare utilizator.

Ciel a gandit un soft de contabilitate gratuit usor de personalizat in functie de nevoile fiecarui economist, cu interfata simplu de modificat, cu bara de acces rapid si salvari permanente ale bazelor de date. Ajutorul electronic este integrat in aplicatie, se intaleaza usor, actualizarile sunt primite online, orice modificare de aplicatie si legislatie ajunge in timp real la fiecare copie a programului. In plus, manual programului contine exemple concrete pentru o utilizare cat mai eficienta si corecta a acestuita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *