Ceainariile si cafenelele selecte si elegante merita sa obtina Certificatul ”Firma de Incredere”

Cafenelele si ceainariile create cu bun gust merita sa faca parte din firmele de elita din tara noastra. Aceste locatii va asteapta sa petreceti cele mai placute clipe, fie alaturi de partenerii de afaceri, fie alaturi de prietenii dragi, sa uitati de stresul de zi cu zi. Ceainariile si cafenele, atat din Bucuresti, cat si cele din tara, vor sa devina cunoscute pentru atmosfera placuta si serviciile de calitate, dar si locul de suflet in care revii cu placere ori de cate ori simti nevoia de relaxare si sa te bucuri de deliciile culinare.

In general, firmele care lucreaza in prestari servicii vor sa capete in numar cat mai mare o anume recunostiinta si titulatura din parte clientilor. Multe firme au apelat la CBOK Bucuresti si au dorit sa fie verificate cu software-ul de specialitate creat de compania poloneză. Profesionistii din aceasta categorie de firme sunt analizati cu programul care cauta in mediul online “fraze sensibile”, iar in momentul in care acesta nu gaseste nicio recenzie rea sau niciun comentariu negativ, CBOK ofera gratuit certificatul “Firma de Incredere”, autocolantele cu logo-ul “Firma de Incredere” si, de asemenea, creeaza E-cardul pe platforma www.firmadeincredere.ro, unde se pot actualiza datele firmei.

Se pot posta si fotografii pe E-card, astfel incat clientii sa fie convinsi ca trebuie sa ajunga in aceste ceainarii si cafenele selecte, care prin decorul si mediul elegant, muzica de buna calitate, personalul amabil si o mare varietate de produse, te trimit intr-o liniste meritata.

Orice eveniment organizat in aceste locatii este automat transformat intr-un succes. Multi administratori isi doresc sa adauge pe peretele cel mai vizibil certificatul “Firma de Incredere”, pentru mandria lor de a avea o afacere de bun gust. Clientii au fost multumiti de serviciile lor si au aruncat la plasa din mediul online aceasta titulatura ceainariilor si cafenelelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *