Cosurile cadou pentru angajati si colaboratori, o metoda simpla de a arata cat de importanta e munca lor pentru afacerea ta

Angajatii companiilor au nevoie din cand in cand de o recunoastere a importantei lor in economia firmei, de o confirmare a calitatilor lor si a muncii depuse. In locul laudelor, care nu sunt asa de eficiente, patronii pot alege mai nou oferirea unor cosuri cadou din partea debonaire. Cosurile cadou sunt simplu de comandat, se livreaza rapid exact atunci cand aveti nevoie, pot fi ambalate profesionist si personalizate in functie de nevoile fiecarui client, in cosuri cadou se pot adauga de la bauturi si dulciuri la preparate traditionale sau produse premium de la cele mai mari firme producatoare din lume.

Oferirea unor cosuri cadou online este foarte importanta pentru relatii cat mai bune cu angajatii, simbolistica unor cosuri cadou ieftine este puternica, fiecare angajat se va simti important, va simti ca munca sa este apreciata la adevaratul sau nivel. De asemenea cosurile cadou sunt importante si pentru ca pot fi o modalitate foarte buna de promovare a brandului, ele se pot oferi si colaboratorilor pentru mentinerea unor relatii foarte bune si pe viitor. Angajatii si colaboratorii care primesc cosuri cadou se vor bucura de gusturi autentice si produse de calitate si vor intelege cat de importanta a fost si va fi munca lor pentru o companie puternica si importanta pe piata de profil. La Debonaire aveti o multime de variante de cosuri cadou online pentru toate sarbatorile de peste an sau pentru ocazii speciale, in cosuri sunt atat bauturi alcoolice, cat si non-alcoolice.

Fiecare cos are o combinatie originala de produse traditionale si moderne, se poate alege orice din cele peste 150 de sortimente disponibile. Astfel se pot concepe cosuri cadou ieftine direct pe site cu ajutorul configuratorului pentru personalizare, comenzile mai mari sunt livrate exact atunci cand clientul are nevoie, toate cosurile sunt ambalate de catre cei mai buni profesionisti ai firmei. Debonaire ofera discount de fidelitate, transport gratuit pentru comenzi de peste 1.500 ron, pentru Bucuresti, si 2.000 ron pentru restul tarii. Atunci cand ganditi un cadou pentru angajati sub forma de cos puteti include si produse promotionale personalizate, felicitari sau carduri, oricand un consultant al firmei va poate ajuta in configurarea cosului perfect pentru angajati si colaboratori.

La ambalare se pot folosi fundite, folii speciale, cosul sau cutia poate sta pe o tavita speciala cu decoratiuni traditionale sau moderne. Lista completa de preturi si produse poate fi gasita pe site-ul oficial, alaturi de informatii suplimentare despre fiecare tip de cos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *