Cum este un cos de gunoi modern

Casa noastra a ajuns sa concentreze ultimele tehnologii si, cu siguranta, viata noastra a devenit, astfel, mult mai putin stresanta si mai confortabila. Am descoperit, recent, intr-un magazin online de obiecte de uz casnic un cos de gunoi al carui mecanism de functionare mi-a placut foarte mult si pe care mi-l doresc sa il am si eu in casa mea. Ceea ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult la un cos de gunoi este anume faptul ca aruncarea unui obiect la gunoi necesita fie atingerea capacului, fie apasarea pedalei, care, dupa o anumita perioada nu mai functioneaza si atunci e nevoie de un efort suplimentar sau de atingerea capacului pentru a arunca gunoiul.

Acest cos de gunoi pe care l-am vazut in magazinul online este unul fara atinge, adica functioneaza pe baza de senzor. Mie mi s-a parut o alternativa extraordinara pentru cosurile de gunoi pe care le folosim majoritatea dintre noi. La apropierea mainii la o distanta de aproximativ 20 de centimetri, capacul cosului se deschide automat, iar dupa aruncarea gunoiului, acesta se inchide la loc. Actiunea de deschidere si inchidere este una fara zgomot, iar cosul de gunoi functioneaza pe baza de baterii, prin urmare, nu este un mecanis atat de complicat la mijloc, ci pot fi schimbate bateriile, deci, nu se pune problema de defectare.

Cred ca in casele noastre moderne pe care le avem, ar trebui sa invatam sa atragem atentia si la detalii de acest fel. Un cos de gunoi cu senzor, care functioneaza automat si care este atat de usor de utilizat, ne-ar scuti pe multi dintre noi de situatii neplacute si bani pentru cosuri care se strica. Eu am decis sa imi comand unul, astept sa imi fie livrat acasa, sa il testez in propriul meu birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *