Cum inlocuim cartusele la imprimante

schimbare-cartuse-imprimantaInlocuirea unui cartus de imprimanta nu a fost niciodata o treaba usoara, mai ales pentru cei care nu au facut asta pana la momentul oportun, si cu siguranta la niciun model de imprimanta nu putem spune ca e floare la ureche. Atunci cand vrei sa schimbi aceste cartuse imprimanta, trebuie sa tii cont de cateva aspecte, iar daca nu ai instructiunile pe ambalaj, atunci fa o mica cercetare, ca sa obtii informatiile esentiale pentru a duce munca la bun final.

Aici poti gasi insa cateva sfaturi despre cum sa schimbi usor cartusele la imprimanta, indiferent de tipul ei, sfaturi care te vor ajuta sa treci peste procesul anevoios. In primul rand poti inlocui un cartus de cerneala utilizand butoanele imprimantei sau utilizand calculatorul. Consulta sectiunea corespunzatoare pentru instructiuni. Un lucru de care trebuie sa tii cont neaparat este sa nu deschizi ambalajul cartusului de cerneala daca nu esti pregatit sa il instalezi in imprimanta. Cartusul este ambalat in vid pentru a-si pastra caracteristicile si daca il tii prea mult timp dechis atunci e posibil sa se usuce sau in orice caz sa nu mai dea acelasi randament la printare. Apoi, trebuie sa fii atent la beculete. Imprimanta, de orice tip ar fi ea, iti semnalizeaza ca ceva e bine sau nu. In cartea de instructiuni a imprimantei vei gasi cu siguranta ceea ce iti trebuie pentru a sti care beculet trebuie sa se aprinda si care nu. Un alt sfat este sa nu scoti cartusul din imprimanta daca acesta este gol, decat daca ai altul de schimb, nou. Asta pentru ca imprimanta se poate strica si nu va mai printa la fel de bine sau chiar deloc. Acele zone, extrem de sensibile, care fac contact din imprimanta cu cartusele de cerneala se pot usca si nu vor mai reusi sa stabileasca legatura.

Daca tii cont de aceste cateva lucruri si ai citit si manualul de instructiuni al imprimantei, care cu siguranta nu este mare filozofie, atunci nu vei rata schimbatul cartuselor si activitatea in sine se va dovedi a fi floare la ureche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *