Descoasem itele masinii de cusut

Trebuie sa recunosc ca imi placea sa stau si sa o privesc pe bunica, cum isi facea singura, la masina de cusut, capoade, basmale si diverse alte hainute. Acea masina de cusut, veche, cu pedala, isi facea treaba intr-un mod minunat, iar bunica o folosea cu indemanare. Ajunsesem sa imi doresc si eu sa pot face asta, sa imi croiesc singura hainutele, sa fur ceva din meseria bunicii.

Sa ma pot lauda si eu, ca mi-am facut singura o fusta, orice, dar cum eram prea mica, bunica nu ma lasa sa ma joc cu ace, imi mai dadea uneori voie sa apas eu pedala in timp ce ea cosea. Poate ca am ramas cu ceva, pentru ca am prins drag, cand am crescut, de lucrurile hand-made. Si asa, am inceput si eu sa imi confectionez singura diverse accesorii. Am inceput cu niste simple fundite, pe care le coseam de mana, am trecut si la diverse broderii. Apoi, am realizat ca am nevoie de o masina de cusut pentru a-mi putea duce pasiunea la un alt nivel si pentru a putea realiza acele tinute la care visam de mica, sa le pot face singura. Am inceput sa ma documentez, cu privire la acest aspect si am gasit niste recomandari foarte bune pentru masina Brother Innov-Is V3. M-am bucurat sa citesc ca este o masina dedicata broderiei, de viteza mare, insa este foarte buna si pe partea de cusut. Iubesc broderiile, asa ca am continuat sa privesc mai atent catre specificatiile acestei masini de cusut.

Am aflat ca are 227 de modele de broderii, ca dispune de o zona mare de brodat si anume de 300 mm * 180 mm. Spre deosebire de masina bunicii, cu aceasta, beneficiez de taiere automata de fir, tensionare automata, ba chiar si de un port USB pentru conectare la calculator, un mare ecran LCD, bineinteles cu touch screen si iluminare cu LED. Destul de remarcabila, nu credeti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *