Lentilele de contact de unica folosinta – avantaje desavarsite

Lentilele zilnice sunt lentile de unica folosinta, pe care le punem dimineata, le purtam o zi intreaga si le aruncam apoi seara. Principalul avantaj al lentilelor de unica folosinta este acela ca nu necesita intretinere, fiind astfel extrem de utile si de convenabile. Al doilea avantaj rezida in confortul si igiena pe care le confera, deoarece folosind acest tip de lentile de contact nu exista riscul de a se crea depuneri, asa cum se intampla in cazul lentilelor de lunga durata. Fie ca purtati in general lentile de contact sau nu, lentilele de unica folosinta nu au cum sa nu va placa si sa nu va atraga! Ele sunt ideale atat pentru purtarea de zi cu zi, cat si la ocazii speciale.

Daca sunteti purtator de ochelari de vedere, lentilele zilnice sunt foarte convenabile in situatiile in care ochelarii ar putea fi enervanti: munca, sport sau recreere in aer liber. Pe de alta parte, lentilele de contact va confera si o vedere laterala buna, de care nu aveti parte niciodata cu ochelarii pe care ii purtati in mod normal.

Din punct de vedere estetic, lentilele de contact sunt o optiune mult mai buna, mai ales atunci cand sunteti invitat la un eveniment special, sau chiar un eveniment propriu, unde vreti sa aratati desavarsit, iar o pereche de ochelari v-ar ruina intentia. Cu ajutorul lentilelor de contact de unica folosinta veti arata superb si veti remedia problema de vedere fara ca cineva sa va stie secretul.

Daca purtati in mod obisnuit lentile lunare sau bi-lunare, lentilele zilnice va vor usura viata in situatiile in care intretinerea lentilelor obisnuite este complicata: in vacante, in afara tarii sau in camping. De asemenea, acestea sunt ideale pentru anumite sporturi cum ar fi cele de apa, unde va poate intra apa de mare sau apa tratata din piscina in ochi. Desi apa de mare si apa de piscina nu sunt atat de daunatoare pentru ochi, ele pot afecta lentilele si sa fiti nevoiti sa le aruncati. Cu lentilele zilnice, aceasta nu mai este o problema, pentru ca oricum ele vor ajunge la gunoi la capatul unei zile.

Lentilele de uz zilnic corecteaza astazi toate defectele de vedere: miopie, hipermetropie, astigmatism si chiar prezbiopie. Si da, exista si lentile progresive de unica folosinta. In plus, lentilele zilnice exista in diferite variante de materiale, pentru a se potrivi chiar si celor mai sensibili ochi. Cea mai variata oferta de lentile de contact de unica folosinta, dar nu numai, o veti gasi la Lentiamo.ro, la preturi foarte accesibile si in variante potrivite oricui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *