Orele lungi petrecute la locul de munca devin o amintire daca pleci intr-un city break de weekend

Prea multa munca si prea multe ore suplimentare strica la un moment dat si ne pot face sa nu mai fim asa de eficienti la locul de munca. De aceea, din cand in cand mai avem nevoie si de relaxare si de o mica vacanta alaturi de familie sau de prieteni. Pentru ca pachetele complete cu vacante cu all incluse pot ajunge sa coste destul de mult si pot fi si plictisitoare specialistii in turism recomanda un city break.

City break-ul inseamna o mini-vacanta de trei sau patru zile intr-un oras, cu o cazare la hotel de patru sau cinci stele in centrul orasului sau cat mai aproape de obiectivele turistice vizate. Avantajele unui city break sunt date de numarul mare de oferte city break disponibile pe piata, de numarul mare de destinatii, de eficienta vacantei, de calitatea buna a serviciilor incluse si de rapiditatea gasirii acestor oferte disponibile tot timpul anului.

Pentru a gasi mereu cele mai bune oferte city break trebuie sa va interesati din timp ce propun agentiile de turism in materie de city break 2018, sa comparati preturile pentru city break 2018. De asemenea trebuie sa incercati sa vedeti si ce facilitati mai ofera hotelul unde va veti caza si unde sunt mai multe obiective de vizitat, care sunt cele mai bune variante de a ajunge acolo si ce pachete au agentiile, ce ofera in plus.

Ca sa gasiti mai usor ofertele pentru un city break de vis puteti consulta site-ul agentiei de turism TUI TravelCenter. Puteti pleaca intr-un city break cu TUI Travel Center, destinatiile de vacanta sunt listate pe site alaturi de toate orasele unde va puteti duce si hotelurile cele mai bune din zona.

Agentia are doar oferte de cazare individuale, toate pachetele sunt personalizate, printre ofertele prezentate se numara si cele gasite in top 4 destinatii pentru city break in Europa, fiecare pachet are pana la patru zile, se poate alege o data de plecare pana in iunie. Pachetele de vacanta au zbor inclus, se pot alege cele preferate si prin intermediul motorului de cautare complex. In functie de preferinte si de gusturi puteti alege sa mergeti in Anglia, in Austria, Belgia, Cehia sau Danemarca ori in Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda sau Olanda si Portugalia.

Indiferent ca veti alege Rusia, Suedia, ori poate Ungaria toate unitatile de cazare vor fi impecabile, veti sta in hoteluri aflate foarte aproape de obiectivele turistice care conteaza, nu va veti plictisi cu siguranta si veti avea si facilitati diverse la hotel. Pe site gasiti filtre speciale de cautare, review-uri, aranjarea ofertelor in functie de TripAdvisor Traveler Rating, rezervarea este rapida, in paginile ofertelor sunt si fotografii si descrieri relevante pentru unitatile de cazare. Toate ofertele sunt personalizate, comenzile sunt confirmate rapid, consultantii specialisti sunt pregatiti sa va ofere informatii detaliate despre oferte si despre destinatiile de vacanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *