Scapa de dureri de coloana si disconfort dupa operatii sau in timpul tratementelor cu ortezele pentru coloana

Coloana vertebrala ne ajuta sa ne deplasam, sa ne mentinem echilibrul, sa facem diverse miscari mai complexe. Cu timpul ea ajunge sa nu mai functioneze corect, apar dureri, vertebrele nu mai sunt atat de mobile, orice miscare putand deveni o adevarata provocare. In momentul in care avem probleme de coloana putem utiliza fara griji orteze pentru coloana.

Ortezele au rolul de a sustine si de a ajuta la vindecarea oricaror afectiuni ale coloanei vertebrale, sunt in general din materiale textile, sunt personalizate si sunt gandite pentru a oferi un confort sporit in timpul purtarii.

Avantajul lor major este ca pot fi folosite si ca tratament ortopedic si in postoperator, ele respecta forma anatomica pe care se monteaza si se pot folosi in orice fel de circumstante.

In functie de ce tip de orteze pentru coloana alegem acestea vor asigura o imobilizare eficienta, igiena corespunzatoare, materialele din care sunt fabricate aceste orteze pentru coloana nu provoaca alergii, ofera confort sporit si siguranta mare in folosire.

Prin purtarea continua a unor orteze pentru coloana se activeaza si se stimuleaza musculatura spatelui, coloana vertebrala este mentinuta in permanenta intr-o pozitie corecta astfel incat orice dureri dispar imediat. Refacerea dupa interventii chirurgicale sau socuri este mult mai rapida cu ortezele de calitate, pacientii pot face miscari mai usor si nu au nevoie de ajutor specializat suplimentar.

Ortezele pentru coloana vertebrala la preturi bune pot fi comandate rapid si de pe Catenapascupas, acolo puteti afla mai multe detalii despre fiecare model in parte. In oferta curenta se gasesc orteze de spate pentru osteoporoza coloanei vertebrale, pentru cifoza, orteze lomobstat basic, orteze toracice elastice, orteze lombosacrale, dar si orteze corset toraco-lombare. Ortezele de la Catenapascupas sunt ergonomice, se manevreaza usor, sunt confectionate din materiale rezistent, se pot purta sub orice tip de imbracaminte, pielea respira usor datorita texturilor materialului si a gaurilor din el.

Fiecare orteza e personalizata, se executa la comanda in functie de masuratorile fiecarui individ. De la Catenapascupas se pot comanda orteze si in rate sau cu plata online, livrarile sunt gratuite in cele mai apropiate farmacii Catena si prin curierat rapid, dar la un pret avantajos de aceasta data. Toate produsele Catenapascupas sunt de calitate superioara, au garantie, se comanda rapid online si telefonic, consultantii specialisti va pot da orice detalii despre produse si comenzi pentru a sti mereu ce se intampla cu livrarile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *