Traducerea din limbi straine e mai simpla acum. Castile Google te ajuta sa te intelegi cu orice strain

O lume in care toata lumea se intelege cu toata lumea, indiferent de limba vorbita e o lume idealista, nu? Eh, nu prea, deja Google a dezvoltat niste casti care au la baza sistemul de traducere modern Google Translate, care pot traduce in timp real din peste 40 de limbi. Stim deja ca Google Translate nu mai e demult doar un tool de traducere online, in spatele serviciului se afla deja inteligenta artificiala care duce la traduceri si mai bune si mult mai corecte.

Castile functioneaza destul de simplu, este suficient sa fie pornite, sa existe cineva care vorbeste intr-o alta limba decat cea pe care o vorbesti. Dupa ce detecteaza automat limba ele vor incepe sa iti redea in urechi traducerea aproximativa adaptata a ceea ce a spus partenerul de discutie. Cu difuzoarele telefonului celor de la Google poti sa si traduci ceea ce vrei sa spui intr-o alta limba.

Traducerile nu au intarzieri, totul e in timp real, nu exista intarzieri si nici greseli de traducere. Zgomotele de fundal si semnalele mai slabe de Wi-Fi pot sa fie niste probleme reale pentru casti, insa pe viitor castile se vor imbunatati si vor anula astfel de efecte. Daca tehnologia se va dovedi utila mai toti producatorii o vor implementa si vom reusi in sfarsit sa ne intelegem perfect cu orice strain fara sa avem un ghid de conversatie in mana sau sa cautam aplicatii pe telefonul smart.

Pentru ca noile tehnologii se functioneze cum trebuie castile ar trebui sa fie conectate la un telefon suficient de puternic care sa proceseze rapid cererile si sa ofere o experienta totala de traducere in timp real. Castile singure vor putea traduce doar daca vor avea incorporata tehnologia necesara si conexiune stabila la o retea de telefonie mobila ce ofera si acces la pachete de date.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *