Ai baza pe masina ta cu bateriile rombat

Ca sa te poti baza pe masina pe orice fel de carosabil si oricat de lung ar fi drumul trebuie sa ai o baterie de calitate. Bateria de la masina este cea mai importanta componenta de sub capota, alaturi de motor si principalele sisteme ale partii mecanice si electrice. Fara o baterie buna nu ai cum sa pleci nicaieri cu masina, ea pune in functiune si motorul si toate sistemele de care depinde deplasarea masinii in orice conditii.

In functie de masina si de capacitatea sa bateriile pot fi mai mari sau mai mici, pot avea diverse puteri, se pot reincarca la nevoie si pot fi utilizate ani buni fara sa fie nevoie de unele noi. Cu cat bateriile sunt facute mai bine, cu atat vom avea si siguranta mai mare la deplasare, nu ne vom trezi cu bateria cazuta cand se face mai rece, multe au sisteme de protectie impotriva temperaturilor mai scazute pentru ca masina sa porneasca mereu de la prima cheie.

Preturile pentru baterii pot fi destul de mari avand in vedere importanta lor pentru masina, baterii auto ieftine puteti gasi in online, acolo unde promotii si reducerile sunt mereu mai bune ca in offline. Desi nu e tocmai recomandat sa cumparati baterii mai ieftine pentru ca si calitatea poate fi mai proasta, preturile reduse la produse de top din online va pot aduce o baterie de calitate sub capota fara a face rabat de la caracteristici importante.

De pilda puteti sa investiti in bateriile rombat, de la producatorul roman lider national din 1997, cu preturi bune si calitate excelenta, functionare ireprosabila. Pe vrumauto aveti astfel de baterii auto ieftine, bateriile rombat vin intr-o varietate de tipuri, au puteri diferite, se potrivesc pe orice masina care circula pe soselele romanesti, pot fi AGM, din aliaj plumb-calciu, cu cicluri Start/Stop si evacuarea in siguranta a gazelor generate in timpul functionarii, EFB, plumb-acid, cu ciclu de viata dublu fata de o baterie obisnuita.

Aceste doua tipuri de baterii de pe vrumauto rezista la socuri, faceti economie de carburant cu ele si pot fi folosite vreme indelungata. In oferta vrumauto mai gasiti si baterii Premier, cu tehnologia supercalciu, cu capace etanse si gratare expandate, Tornada, baterie robusta, pentru autoturisme si autoutilitare de capacitate redusa, consum apa redus, arestorul permite evacuarea gazelor din baterie si astfel se evita scurtcircuitare, dar si cele de tip Cyclon, pentru autovehicule pe benzina, cu capacitate mica. Montajul lor este gratuit, livrarea e rapida, pana la usa destinatarului, toate produsele au garantie si sunt verificate inainte de trimitere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *