Am scapat de cariuta si dureri cu ajutorul unui dentist dintr-un centru stomatologic pentru copii excelent

Inca din primii doi ani de viata micuta noastra a avut probleme cu dintisorii. Am incercat tot felul de tratamente, de pastilute cu calciu si diverse tipuri de alimentatie, insa tot degeaba, problemele persistau. Acum cateva saptamani lucrurile s-au complicat si fetita a facut o cariuta urata care s-a infectat si a inflamat tesuturile din jur. Disperati ca nu mai dormea si nu mai putea manca de durere am hotarat sa mergem la o clinica cu servicii specializate de stomatologie copii, la un dentist copii cu experienta care sa stie ce are de facut. Am facut ceva cautari pe Internet, am mai intrebat rudele si prietenii si ne-am indreptat pana la urma catre clinica stomatologica copii Trident.

Am facut rapid online o programare si la ora stabilita ne-am dus. Stiam dinainte ce preturi practica si care sunt serviciile oferite asa ca trebuia doar sa intram in cabinet si sa rezolvam problema. Fetita are doar patru anisori acum asa ca teama de medicul dentist era destul de mare, mai ales ca era si un mediu necunoscut unde mergea. Cand am ajuns acolo nu am fost nevoiti sa asteptam pentru ca orarul consultatiilor se respecta, medicul ce urma sa ne primeasca era specializat in strainatate pe stomatologie copii, era un dentist copii care lucra de ceva ani in domeniu, la clinica stomatologica copii Trident, stia foarte bine cum sa intervina in orice situatie. Cu emotii am intrat in cabinet, insa micuta refuza sa se aseze pe scaun, a inceput sa planga si a dat sa plece. Atunci a intervenit imediat psihologul lor, o doamna simpatica ce a convins-o pe micuta sa ia un loc pe scaunul „fermecat”. Cu o poveste bine spusa si cateva batai din palme medicul stomatolog s-a uitat la cariuta, a plombat-o rapid si a tratat si gingia. Fara dureri, in brate la mami, cu incredere si curaj, asa s-a comportat fetita.

Pe langa medicul de calitate si asistenta foarte priceputa am avut parte si de preturi bune si de un tratament exemplar, cum mai rar gasesti intr-o clinica de stomatologie pentru copii in Bucuresti. Medicii cu specializari in strainatate si instrumentele de ultima generatie, mediul placut de lucru si calitatea interventiilor ne-au convins sa mai revenim si noi, parintii, si fetita, ori de cate ori avem nevoie. La plecare micuta noastra a primit si o jucarie frumoasa din plus si cateva sfaturi simpatice, a plecat cu zambetul pe buze si cu dintisorul facut bine, fara dureri, fara teama de dentist, cu promisiunea ca va mai incerca si in viitor „scaunul fermecat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *