Aparatele de aer conditionat asigura racoare vara si caldura iarna fara costuri mari in orice locuinta

Iarna nu-i ca vara, da nici vara nu-i ca iarna. In ambele anotimpuri puteti avea confort sporit in locuinta fara sa investiti enorm. Daca nu va permiteti o centrala mai scumpa si cu randament bun si vreti totusi sa aveti racoare sau caldura pe timp de iarna puteti sa achizitionati un aer conditionat.

Aparatele de aer conditionat se monteaza rapid, sunt rezistente, pot improspata si aerisi toata casa in doar cateva minute, vara va ofera racoarea de care aveti nevoie, iarna pot sa functioneze pe post de aeroterma puternica si sa va incalzeasca toata casa. Avantajele aerului conditionat sunt date de preturile mici ale unor aparate de aer conditionat, mai ieftine decat o centrala, randamentul crescut in orice sezon, eficienta racirii sau incalzirii, intretinerea simpla, capacitatile mari si volumul de aer suficient de puternic pentru a asigura o atmosfera perfecta in camere si iarna, si vara.

Noile aparate de aer conditionat, cum e de pilda si un aer conditionat Gree, sunt dotate cu sisteme speciale de protectie, au performante imbunatatie si functii optimizate, pot avea pana la 24000 BTU, randamentul lor fiind crescut chiar si dupa cativa ani de functionare. Aerul conditionat se poate monta si la casa, si la bloc, punerea in functiune e rapida, telecomenzile speciale asigura o operare simpla, curatarea filtrelor sau inlocuirea lor e foarte simpla si ea. Modelul de aer conditionat Gree asigura un somn odihnitor si linistitor, este echipat cu filtru catechin care neutralizeaza bacteriile, exista si protectie la aer reci, iarna dezghetarea se face rapid prin protejarea registrului de la exterior.

Aerul conditionat raceste sau asigura temperatura optima in birouri, spatii comerciale, locuinte mari, modelul Gree pe care-l puteti achizitiona si de la superklima are garantie trei ani, consum redus de energie electrica, climatul dorit e asigurat rapid prin functia Turbo, cand functioneaza pe incalzire e protejat de aerul rece. In caz de pana de curent functia Auto restart reporneste aparatul imediat pentru a avea in continuare confortul dorit in locuinta. La nevoie aerele conditionate se pot programa sa porneasca si sa se opreasca automat pentru consum redus de energie electrica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *