Asigura prietenilor si rudelor din strainatate o deplasare linistita pana la locuinta ta cu serviciile rent a car Otopeni

rent-a-car-otopeniDe cand se circula fara vize in U.E. foarte multa lume a plecat in strainatate. Cei mai multi dintre noi avem prieteni sau rude care traiesc de ani buni in afara tarii si care se intorc in vacante in Romania pentru a petrece alaturi de cei dragi. Dupa un zbor lung si obositor experienta pe care o au in aeroport, cand se poate intampla sa astepte un taxi destul de multe minute si serviciile sa fie de slaba calitate, le poate strica inceputul concediului in tara lor natala. In loc sa vaneze taxiuri si sa plateasca sume colosale pana la destinatie puteti sa apelati la serviciile rent a car Otopeni.

Spre deosebire de taxiuri, autoturismele care vin de la firmele de inchirieri sunt foarte curate, foarte bine intretinute, au chiar si Wi-Fi pentru a putea comunica rapid cu persoana draga pe toata durata transportului. Serviciile firmelor de inchirieri masini sunt disponibile la orice ora, rezervarea masinilor este foarte usoara, se realizeaza online prin completarea unui simplu formular, contactarea clientilor pentru discutarea ofertei si stabilirea orei si datei preluarii este rapida. Toate masinile din parcurile auto ale firmelor de inchirieri au reviziile la zi, masinile sunt bine intretinute, sunt spalate si in interior, si in exterior, nu exista taxe ascunse, kilometrii sunt nelimitati, se poate plati si online pentru un plus de flexibilitate. Masinile sunt de diferite marimi in functie de ce aveti nevoie si cati prieteni sau rude trebuie sa fie preluati de la aeroport, firmele care presteaza servicii rent a car otopeni pot sa trimita masini cu soferi cu o tinuta business, care cunosc perfect drumurile, sau va pot lasa masina la dispozitie daca cei care sosesc in tara doresc sa conduca singuri pana la destinatie.

Autoturismele noi sunt asigurate, asistenta tehnica e permanenta, toate masurile de siguranta sunt luate pentru ca fiecare client sa aiba parte de cele mai bune si mai confortabile conditii de transport. Asadar, sunt intrunite toate conditiile pentru o calatorie scurta pana acasa la dvs. fara incidente si intr-o atmosfera placuta, fara muzica de prost gust si oameni pe care nu ti-ai dori sa-i mai intalnesti niciodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *