Cu foliile stretch de la Zenon ambalezi tot ce ai nevoie rapid si sigur

folie-stretchIn bucatarie mai nou gospodinele folosesc un fel de folie alimentara subtire pentru a proteja vasele cu mancare de mediul din frigider, de o eventuala contaminare. Foliile acestea sunt practice, se gasesc peste tot, sunt ieftine si garanteaza o aderenta perfecta pe vasele de bucatarie. Asemanator, si in industrie sau in alte domenii unde e nevoie de ambalare rapida si de ferirea unor materiale si produse de anumiti agenti externi exista folii tip stretch, adica niste folii de plastic maleabile care se intind si infasoara tot ce ai nevoie. Dintre avantajele pe care o folie stretch vi le poate oferi indiferent de domeniul in care va desfasurati activitatea amintim rezistenta mare la toate conditiile de depozitare, protejarea materialelor si a produselor lasate in aer liber, transportul si depozitarea sunt mai simple si mai sigure, fixarea pe paleti e mai sigura.

Foliile stretch au latimi si grosimi diverse, suporta greutati diverse, sunt pentru uz manual, sunt extensibile. Spre deosebire de cele alimentare, care garanteaza permeabilitatea vaporilor si a gazelor, sunt transparente, o folie stretch pentru domeniul industrial, de pilda poate fi folosita si in masinile automate de paletizat, protectia impotriva prafului si stabilizarea incarcaturii sunt garantate de producatori, umiditatea nu afecteaza transportul. Foliile rezista la sarcini mari si la rupere, sunt colorate sau negre, transparente, sunt ieftine si se gasesc la preturi bune in online. De pilda la Zenon aveti cele mai ieftine folii din tara, pentru uz manual, stratificare e de la 7 la 85 u, se pot utiliza si in masinile automate de ambalat, au proprietati optice si mecanice foarte bune.

Straturile multiple, pana la cinci, permit productia mai multor tipuri folii, fiecare folie in parte a fost verificata de producatori si testata, calitatea superioara a produselor de pe Zenon este garantata asa ca veti termina treaba mai repede si materialele si produsele vor fi ferite de mizerie, praf, umezeala cu niste costuri minime. Oricand gasiti pe stoc toate tipurile de folii de acest tip, preturile sunt cele mai bune de pe piata de profil, livrarile sunt rapide, in maxim 24 de ore, transportul este gratuit in functie de comenzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *