Firmele de pompe funebre pun la dispozitie pachete complete de servicii funerare pentru incinerare

servicii-funerareIn momentul in care o persoana draga a decedat exista doua variante: fie are loc o inmormantare normala, fie va avea loc o incinerare, daca defunctul si-a exprimat dorinta expresa intr-un testament. Dintre cele doua variante cea mai putin costisitoare este inmormantarea, insa si incinerarea poate ajunge sa fie destul de ieftina, in functie de serviciile pe care le solicitati.

Cu toate ca majoritatea oamenilor isi ingroapa mortii atunci cand survine decesul exista si foarte multi care prefera sa lase un testament prin care roaga familia sa fie incinerati. Incinerarea este o operatiune care se realizeaza doar in medii controlate, la crematoriu uman, poate fi mai costisitoare decat inmormantarea, insa face parte din pachetul de servicii funerare pe care orice firma de pompe funebre il poate asigura. Avantajele incinerarii tin de primirea unor urne cu cenusa decedatului si „prezenta” sa alaturi de familie chiar si dupa moarte, in aceasta forma, de lipsa slujbei extinse, inclusiv la groapa, de prezenta familiei si a unui numar restrans de apropiati la ceremonia scurta de dinaintea incinerarii propriu-zise.

Casa Funerara Luca a inclus in pachetul de servicii funerare si incinerarea, pachete pentru la domiciliu sau la spital, in functie de locul unde a intervenit decesul. Firma de pompe funebre cu program non-stop si deplasare rapida oriunde pe raza Bucurestiului si a Ilfovului pune la dispozitia clientilor pachete complete de la 0 lei prin decontare CNPAS, pachete care includ sicriu inchiriat complet echipat, constatarea decesului si cosmetizarea, imbalsamarea, intocmirea actelor pentru incinerare si a programului de incinerare, dar si transport in ziua incinerarii si depunere la capela crematoriului. Casa Funerara Luca comercializeaza si sicrie, puteti alege diverse ornamente florale, pentru cazul in care se doreste ingroparea decedatului se pot cumpara pachete complete pentru aceasta situatie.

Pe tot parcursul desfasurarii demersurilor pentru incinerare corpul defunctului va fi tratat cu demnitate si respect de echipa de la firma de servicii funerare  non-stop in orice sector din Bucuresti, familia nu va trebui sa faca nimic, totul va fi aranjat de oamenii de la Casa Funerara Luca, preturile sunt disponibile pe site-ul oficial si se pot incadra in ajutorul de inmormantare, decontat in baza dosarului intocmit de familia decedatului.

Avand la dispozitie toate serviciile oferite de firmele de pompe funebre familia poate planifica mai usor incinerarea, poate alege cu ajutorul echipei firmei cea mai buna solutie pentru ziua respectiva, totul la un pret bun in raport cu alte oferte de pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *