Jessica Alba – o femeie minunata

Jessica-Alba-ZambindJessica Alba, in varsta de 30 de ani, este mama a doi copii minunati. Chiar daca nu mai este adolescenta, ea arata ca la 18 ani si se poate lauda cu un trup perfect si un look fresh, care denota ca este o mama si o sotie fericita.

Faimoasa actrita a jucat in filme, interpretand roluri de femei superficiale si degradante; ea a trecut peste prejudecatiile tuturor, a ignorat criticile si si-a urmat mai departe cariera.
Jessica Alba a jucat in numeroase seriale, precum „Dark Angel” si „Sin City”. Vocea i-a fost auzita in „Escape from Planet Earth”, iar de curand fanii au avut oportunitatea sa o vada in „Machete Kills”. De asemenea, acestia o vor revedea in „Sin City: A Dame to Kill for”.
Ea este implinita si pe plan familiar. Are o familie minunata alaturi de sotul ei, Cash Warren, cu care are doua fetite, Honour Marie si Haven. Jessica Alba acorda mai mult timp familiei decat carierei, iar din aceasta cauza o vedem in roluri marunte. Fiind mama, a vrut sa impartaseasca cu noi experianta sa personala in cartea „The Honest Life” , unde ne invata cum sa avem o viata armonioasa in familie.

Putem sa spunem despre stilul vedetei doar cuvinte de lauda, deoarece ea este foarte frumoasa, iar silueta o avantajeaza. Se imbraca intr-un mod simplu care o face sa straluceasca, chiar daca se afla pe strada impreuna cu fetitele ei; insa, desi este pe covorul rosu, ea are o stralucire aparte care uimeste pe multi. Doar prin simplul fapt ca este simpla si naturala, Jessica devine o fashionista din ce in ce mai priceputa, facand alegeri care o pun in evident, iar rezultatul este intotdeauna unul impecabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *