Lifturile auto – nu un lux, ci o resursa de spatiu

lifturi-pentru-masiniPoate pentru unii ar parea o solutie de lux, destinata numai celor cu bani si fara ca oamenii de rand sa aiba acces la asa ceva. Vorbim despre lifturi pentru masini, o gaselnita de ultima generatie, o inovatie in materie de tehnologie si mai ales una care fara doar si poate este menita sa usureze viata celor care o utilizeaza.
Departe de a fi doar un moft, un lift pentru autovehicule are marele avantaj de a economisi spatiu intr-o cladire care nu poate dispune de suprafete mari.

Fie ca vorbim despre o cladire de birouri, despre o cladire de locuinte sau despre o parcare supraetajata, gandirea si montarea unui lift pentru masini inseamna economie de spatiu.
In cazul cladirilor de birouri instalarea de lifturi pentru autovehicule permite construirea unei parcari rooftop, dar, desigur, este o solutie care trebuie gandita inca din stadiul de proiect al cladirii, astfel incat atat ascensorul sa poata fi gandit si instalat, dar si structura de rezistenta a cladirii sa permita o parcare pe acoperis.

In cazul caldirilor rezidentiale, se poate pune aceeasi problema a unui lift care sa duca la o parcare rooftop, insa poate fi vorba si despre o parcare interioara, pentru propietarii de case hi tech, situatie unde vorbim despre dotari de lux.
Cazul cel mai intalnit in care se instaleaza astfel de lifturi pentru masini este cel al parcarilor subterane si supraterane etajate, caz in care prezenta unui astfel de lift economiseste spatiul necesar pentru rampe.

Sigur ca poate parea un sistem futurist pentru Romania si greu de crezut ca vor exista la scara larga investitori care sa speculeze avantajele acestui tip de lift, astfel incat sa devina o obisnuinta sa economisim spatiu cu acest gen de sistem de ascensoare, insa odata cu oferta celor de MP IFMA proiectantii si beneficiarii de proiecte ce includ lifturi auto vor avea acces la tehnologie de ultima generatie, modele de lifturi robuste si silentioase dar mai mult decat atat foarte precise si cu o acuratete fara precedent. Siguranta utilizatorilor este o prioritate, insa in egala masura important este si confortul acestora, astfel incat modelele de ascensoare de la MP IFMA sunt controlabile prin telecomanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *