Top 4 motive pentru care sa ii oferi copilului tau o educatie finlandeza la Seva

Toti parintii isi doresc ce este mai bun pentru copiii lor, iar atunci cand cauta sa ii pregateasca din timp pentru un prezent in care globalizarea isi spune cuvantul, mamele si tatii trebuie sa ia in considerare ideea de a le oferi celor mici o educatie finlandeza la Seva.

Este vorba despre o varianta alternativa excelenta la sistemul public de educatie din Romania, cu ajutorul careia copiii se pot bucura de metode de invatare diferite si interesante, dar si de o viziune moderna in ceea ce priveste propria dezvoltare. In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele motive pentru care parintii sa isi inscrie copiii la o scoala finlandeza de calitate!

Fiecare copil este unic in felul sau!
Unicitatea este una dintre valorile pe care profesorii de la scoala finlandeza pun foarte mult accent in cadrul cursurilor. Este important ca micutii sa fie tratati cu respect in functie de personalitatea pe care o au, dar si in functie de modul in care gandesc. Parintii care isi inscriu micutii la scoala finlandeza le vor oferi acestora ocazia de a fi ascultati, observati si intelesi ca indivizi unici si ca membri importanti ai comunitatii din care fac parte.

Drepturile elevilor sunt respectate
Un alt motiv pe care mamele si tatii trebuie sa il aiba in vedere inainte de a-si inscrie copiii la o scoala private este acela ca aici, micutilor li se respecta toate drepturile. Elevii sunt incurajati sa isi dezvolte aptitudinile care le fac placere si, in acelasi timp primesc sprijin pentru a-si gasi o cale pentru viitor. La varste fragede, copiii merita sa aiba parte de informatii variate, care sa le stimuleze emotiile si care sa le ofere posibilitatea de a testa lucruri noi, dar si de a invata intr-un mediu atent creat pentru ei.

O educatie finlandeza la Seva cu ajutorul unor profesori foarte bine pregatiti
Toti profesorii care se ocupa de educatie finlandeza la Seva sunt extrem de bine pregatiti, astfel incat sa le poata insufla celor mici pasiunea pentru a invata, dar si dorinta de a descoperi cat mai multe informatii interesante din diverse domenii. Cadrele didactice au urmat forme de invatamant moderne, in cadrul carora au descoperit practici interesante, cu ajutorul carora sa ii atraga pe elevi catre un stil de viata sanatos, dar si catre o lume moderna, in care informatiile se impletesc frumos cu incluziunea sociala si dreptul a trai in conditii decente.

Activitati variate
Nu in ultimul rand, copiii care urmeaza cursurile unei scoli alternative au posibilitatea de a se bucura de activitati variate, care vin in completarea programei scolare. Mai mult, la Seva exista inclusive programe speciale si pentru parinti, in timpul carora mamele si tatii isi pot cunoaste micutii mult mai bine si pot crea o legatura stransa, in care increderea si respectul sa fie elementele cheie!

Toti copiii merita sa aiba parte de o educatie aleasa, cu ajutorul careia sa se formeze frumos din punct de vedere fizic si psihic, astfel incat pe viitor sa isi poata alege mult mai usor drumul in viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *