Generatoare trifazate, cu sau fara panou de automatizare

Generatoarele de curent trifazate sunt acele generatoare ce furnizeaza 3 faze si o tensiune nominala de 400 volti (masurata intre doua faze) cat si 230 volti (masurata intre o faza si nul).
In cadrul www.vanzarigeneratoaredecurent.ro oferta de generatoare trifazate este structurata in functie de putere, astfel incat cautarea dumneavoastra este foarte rapida si usoara. Dispunem de generatoare trifazate ale unor producatori cu reprezentanta in Romania, ceea ce inseamna ca veti gasi cu usurinta, pe viitor, piesele de schimb de care veti avea nevoie.

In functie de putere, puteti vizualiza oferte de generatoare trifazate cu puteri intre 50-89 KVA, 90-499 KVA, peste 500 KVA. Ca si particularitati, veti gasi oferte de generatoare trifazate cu si fara carcasa, cu automatizare si cu carcasa insonorizanta. Cateva din ofertele Electro Exim de generatoare trifazate:
GENERATOR DE CURENT DIESEL ID-330 CU CARCASA
Generator de curent diesel 330 kVA cu motor Deutz, cu carcasa de protectie si insonorizare, pentru instalare la exterior. Poate fi prevazut cu panou de automatizare si transfer pentru pornire automata sau cu panou manual pentru pornire de la buton.
Putere in interventie: 330 kVA (264 kW)
Putere continua : 300 kVA (240 kW)
GENERATOR DE CURENT DIESEL HYW-8T5 FARA CARCASA
Generator de curent diesel 8 KVA, trifazat, cu motor Yanmar, fara carcasa, pentru instalare la interior. Poate fi prevazut cu panou de automatizare si transfer pentru pornire automata sau cu panou manual pentru pornire de la buton.
Putere in interventie: 8,9 kVA (7,1 kW)
Putere continua : 8,3 kVA (6,6 kW)
GENERATOR DE CURENT DIESEL HYW-8T5 CU CARCASA
Generator de curent diesel 8 KVA cu motor Yanmar si carcasa insonorizanta. Poate fi prevazut cu panou de automatizare si transfer pentru pornire automata sau cu panou manual pentru pornire de la buton.
Putere in interventie: 8,9 kVA (7,1 kW)
Putere continua : 8,3 kVA (6,6 kW)
Accesati pagina de generatoare trifazate pentru oferta completa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *