Izolatia termica de calitate se realizeaza cu polistiren expandat si polistiren extrudat

Izolarea termica este esentiala indiferent ca locuiti la bloc sau la casa. Temperaturile tot mai scazute din timpul iernii si incalzirea centralizata proprie care poate avea costuri foarte mari cand temperatura e prea scazuta, iata doar doua motive pentru care izolarea termica bine facuta este de dorit mai ales in preajma unui sezon mai geros.

In general izolarea termica se realizeaza astazi destul de usor, interior si exterior, pentru locuinte noi, sau pentru mansarde, materialul folosit este de regula polistirenul, expandat sau extrudat. In functie de ce tip de izolatie veti face veti gasi polistiren expandat pe macostore.ro, alaturi de toate materialele necesare punerii in opera a izolatiei.

Pentru izolatia la exterior e recomandat un polistiren expandat, in vreme ce pentru izolatia de interior se poate folosi un polistiren extrudat. Izolatia interioara nu este recomandata intotdeauna, indiferent cat de bun e acest polistiren pentru interior pot aparea efecte nedorite pe timpul iernii, igrasie, mucegai, izolatia exterioara e cea mai buna atata timp cat e facuta „la comun”, pe toata suprafata peretului blocului, de sus pana jos, cu intelegere intre locatarii de pe partea respectiva. De ce se recomanda utilizarea de polistiren la izolatii?

In primul rand pentru ca vorbim de costuri reduse, de eficienta sporita, de punere in opera rapida si usoara. In al doilea rand pentru ca indiferent ca alegem polistiren expandat sau doar polistiren extrudat izolatia va fi rezistenta, se vor evita cheltuielile prea mari cu incalzirea, polistirenul ignifugat nu este periculos in caz de incendiu. De asemenea veti gasi mereu polistiren expandat la un pret bun in online, producatorii au diversificat oferta in ultimul timp, calitatea polistirenului este din ce in ce mai buna, se pot gasi placi de polistiren expandat la un pret excelent cu grosimi de pana la 10 cm, pentru izolatii rezistente si eficiente, ideale pentru sezonul rece.

Polistirenul expandat se foloseste si la izolarea mansardelor, are rezistenta mare la uzura, polistirenul extrudat are grosimi ceva mai mici si placile sunt mai subtiri, merge bine pentru izolatiile de interior folosite doar acolo unde locuinta o permite. La Macostore, magazinul online cu preturi mici la materialele de constructii gasiti toate tipurile de polistiren de calitate pentru izolatii si materialele necesare pentru punerea in opera, consultantii firmei va pot oferi oricand sfaturi de achizitie pentru orice materiale de pe site, stocurile sunt reinnoite in permanenta.

Polistirenul expandat de la Macostore este ignifugat, are diverse grosimi, se comanda rapid online, preturile pe mp sunt pentru orice buzunar, montajul pentru anumite produse comandate si manopera pot fi solicitate oricand. Alaturi de polistirenul de calitate puteti comanda si toate materialele necesare pentru o izolatie termica de calitate la preturi mici. Pe site sunt si articole utile, ghiduri de alegere a produselor, livrarea este rapida oriunde in tara, gratis peste 1800 ron si in Bucuresti sau Ilfov pentru valori ale comenzilor peste 1400 ron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *