Nu ai bani de o chiuveta scumpa? Poti cumpara o chiuveta bucatarie compozit eleganta si foarte rezistenta, la fel de buna

chiuveta-compozitDaca ai un buget mai mic pentru cumpararea unei bucatarii asta nu inseamna ca trebuie sa faci un compromis in privinta calitatii. Pe piata sunt foarte multe modele de chiuvete asa ca ai de unde alege.

Un model care are cam toate calitatile de care ai nevoie intr-o bucatarie moderna este chiuveta bucatarie compozit. Materialul din care e fabricata o astfel de chiuveta poate contine rasini poliesterice, carbonat de calciu, cuart sub forma de praf si diversi pigmenti. Nu trebuie sa ai prea multe notiuni de chimie ca sa intelegi ca toata aceasta compozitie determina o rezistenta foarte mare a chiuvetei la un impact chiar si cu obiecte de depasesc doua kg si o rezistenta la temperaturi de pana in 180 grace Celsius. Ieftina si usor de montat, de gasit in toate magazinele online, de pilda si pe casasibucataria, chiuveta bucatarie compozit nu are nicio problema atunci cand apar pete de cafea sau de ulei, se curata imediat si nu raman urme.

Pentru o rezistenta si mai mare la zgarieturi chiuvetele din compozit au straturi protectoare pe suprafata, texturate, culorile raman aceleasi chiar si peste 10 ani pentru ca nu se decoloreaza materialul, textura sa este omogenizata pe toata suprafata. In situatia in care apar defectiuni la nivelul suprafetelor sau al designului se pot remedia usor fara efort.

Toate modelele de chiuveta bucatarie compozit sunt incastrabile, greutatea ei este mult mai mica decat in cazul celei de granit, asa ca o poti transporta mai usora si nu ai probleme la montaj.

Garantia oferita de producatori este suficient de mare pentru a putea sesiza orice defectiune, locurile speciale pentru baterii permit fixarea perfecta a acestora, cuvele sunt foarte incapatoare, chiuveta poate avea una singura sau doua, in functie de modelul achizitionat. Materialul compozit este si foarte simplu de sters atunci cand vreti sa faceti o curatenie rapida, rezista la substantele specifice din diversi detergenti, suprafetele raman perfect curate fara un efort considerabil la stergere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *