Incalzirea pe timp de iarna este mai eficienta daca investesti in centrale termice ferolli

Incalzirea centralizata proprie a fost pentru multi cea mai buna miscare pe care au putut-o face. Cum in multe orase CET-urile au dat faliment si au fost vandute la fier viechi oamenii din blocuri s-au vazut nevoiti sa ia o decizie rapida ca sa nu sufere de frig in iernile geroase. Centralele termice de apartament, electrice sau pe lemne, au fost si sunt in continuare preferatele locatarilor, mai ales ca au randament bun si consum destul de mic de gaze si energie in raport cu gradul de confort oferit.

Spre deosebire de sistemul centralizat clasic, dupa montarea unor centrale termice controlul asupra costurilor cu incalzirea si apa calda este la discretia proprietarilor, se poate seta o temperatura mai mare sau mai mica in functie de confortul dorit. Indiferent ca vorbim de o centrala termica ferolli sau de una produsa de o alta firma centralele termice sunt eficiente pe termen lung, reduc costurile cu incalzirea, ofera apa calda la discretie si caldura mult mai buna decat ar putea sa ofere CET-ul in conditiile in care sistemele lor sunt destul de vechi.

Avantajele unor centrale termice pe gaz ferolli de pilda sunt date de montarea simpla, de exploatarea usoara, de sistemele de siguranta care previn orice accidente, de numarul mare de modele disponibile pe piata, cu diverse puteri, de incalzirea rapida a apei oricand ai nevoie, de functiile suplimentare care asigura o functionare optima mai bine de zece ani. Pe lista de avantaje ale unor centrale termice ferolli se numara si designul compact adaptat apartamentelor unde se monteaza, calitatea buna a pieselor si sistemelor de incalzire, randamentul ridicat chiar si pe timp de iarna grea, simplitatea depanarii sau setarea simpla a parametrilor de functionare.

Costurile unor centrale termice electrice sau pe gaz pot parea mari la inceput, insa se amortizeaza rapid pentru ca nu mai sunt facturi atat de mari ca in cazul CET-ului. De asemenea o centrala termica ferolli sau modelele de centrale termice pe gaz ferolli nu se vor inlocui prea des, asa ca nu veti cheltui iarasi pe centrala la perioade scurte de timp, garantia de functionare oferita de producatorii si comerciantii de centrale termice ferolli poate sa se extinda si la peste zece ani pentru modelele noi, in condensare.

Berluni are in oferta actuala astfel de centrale ferolli electrice si pe lemne, la un pret bun, unele sunt clasice, altele sunt in condensare, tipul modern. Prin protocolul rapid OpenThem se asigura un transfer rapid de date intre centrala si termostate, eficienta este maxima, boilerele au capacitati mari pentru a prepara suficienta apa fierbinte pentru apa menajera si dusuri dese. Pe la un pret excelent centralele termice de la Berluni au dimensiuni reduse, sunt silentioase, sigure si eficiente, consuma putin combustibil si vin cu o garantie intre doi si zece ani.

La orice centrala comandata livrarea este gratuita in Bucuresti si Ilfov, PIF-ul este si el gratuit, oricand consilierii Berluni va stau la dispozitie cu informatii actualizate despre oferte si livrare, montajul e asigurat de firma, care are si service si ofera si post-garantie la produsele vandute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *